My Apple Music Works

7 Eylül 2012 Cuma

Kızım ve Ben

Sevgili kızım İdil ACİM ile birlikte 23 - 25 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kayseri'ye gittik. İdil'in IELTS sınavına girmesi gerekiyordu. "IELTS - Oral Examination" sınavı 23 Ağustos'ta, "IELTS - Academic Test" yani yazılı kısmı ise 25 Ağustos - Cumartesi sabahı idi. Hotel Ibis'te kaldık. Ve sınavlara ise İdil, Melikşah Üniversitesi Kampüs'ünün Hukuk Fakültesi binasında girdi. Aşağıdaki fotoğrafı da İdil'in "Oral Examination" sınavına girmesinden önce 23 Ağustos 2012 tarihinde 16:00 sularında Turkcell T20 telefonumun kamerası ile çektim.


Yine aynı kamera ile bu kez 25 Ağustos 2012 sabahı İdil yazılı sınavında iken, binanın içinden çektiğim bir başka fotoğrafı da sizlerle paylaşayım.


İkimizin de sevdiği ancak hep ayrı zamanlarda gittiğimiz Starbuck'a, "Baba-Kız" ilk kez birlikte gittik Ben orada filtre kahve içtim ve sevgili kızım da iPhone ile fotoğrafımı çekti.


Hotel İbis'in yemek salonunda kızımla yemek siparişimizi vermeden önce sevgili kızımın fotoğrafını aldım.

Sonra da Hotel Ibis'te zaman geçirirken İdil, telefonu ile bir başka fotoğrafımı daha aldı.


Bugün ise (07.09.2012) kızımın girdiği IELTS sınavından 5 puan aldığını öğrendik ve çok mutlu olduk. Kızımla, her zaman olduğu gibi gurur duyuyorum.

1 yorum:

  1. Hocam sizin başarılarınız malum daimi olmasını dilerim İdile gelince tebrik ederim ve onun başarılarının da geleceğe dönük ve gitgide artmasını dilerim.

    YanıtlaSil